T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / EREĞLİ - Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Öğrenci Kıyafeti ve Alametleri

2023/2024 eğitim ve öğretim yılında okulumuza yerleştirilen 9.Sınıf öğrencilerinin ''Öğrenci Kıyafet ve Alametleri'' aşağıda belirtilmiştir. 

Kendi mevzuatı gereği kıyafet giyme zorunluluğu bulunan Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı denizcilik programı uygulayan resmi ve özel ortaöğretim kurumları öğrencilerinin kıyafet ve alametleri yönetmelikte belirtilen niteliklere uygun olmak mecburiyetindedir.

>Kışlık Kıyafet;

Yünlü dokuma kumaştan koyu lacivert kazak, koyu lacivert mont, koyu lacivert kaşe kumaştan kaban, koyu lacivert pantolon, siyah kemer ve siyah ayakkabı şeklindedir. Lise öğrencileri montun ve kışlık kazağın yan kol pazı hizasına aşağıda belirtilen alametleri takarlar. Kışlık elbisede beyaz gömlek ve yaka giyilir, koyu lacivert kravat kullanılır. 

>İşbaşı/Atölye Kıyafeti;

Haki renkte uzun kollu, yakası açık, her iki tarafında üst kısımda olmak üzere kapaklı bir cebi bulunan gömlekle, haki pantolon, haki kumaş dokuma kemer ve ayakkabı şeklindedir.

>Yazlık Kıyafet;

Beyaz renkte kısa kollu, yakası açık, sol üst kısımda kapaksız bir cebi bulunan, düğmeleri ön sol, ilikleri ön sağ tarafında bulunan gömlekle, beyaz pantolon, beyaz kumaş dokuma kemer ve ayakkabı şeklindedir.

=>Önemli Uyarı!

>2023/2024 eğitim ve öğretim yılında Alan Dersleri 9.Sınıftan itibaren başlayacağı için, tüm öğrenciler "Kışlık Kıyafet" ve "İşbaşı/Atölye Kıyafeti" almaları gerekmektedir.

>Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirleyeceği tarihlerde alan seçimi yapıldıktan sonra sadece  ''Denizcilik Alanına'' yerleşen öğrenciler isteğe bağlı olarak "Yazlık Kıyafet" alabilirler.

Öğrenci Kıyafet ve Alametleri için => TIKLAYINIZ! 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.08.2020 - Güncelleme: 15.02.2024 11:43 - Görüntülenme: 2257
  Beğen | 6  kişi beğendi

Etiketler :
okul kıyafeti,